Nieuws

4.000 lopers kleuren Brussel zondag!

De duizenden deelnemers starten in een wit T-shirt en krijgen elke kilometer een wolk van kleurenpoeder over zich heen die hen van kop tot teen kleurt. Na de aankomst gaat de pret gewoon verder met het “Color Festival”, waarbij nog meer gekleurd poeder gebruikt wordt tot iedereen er als een volmaakte regenboog bij loopt. Het poeder is overigens helemaal natuurlijk en onschadelijk voor het milieu en de gezondheid.

Start en finish liggen op de terreinen van Tour & Taxis. Iedereen start tussen 15u en 16u30 en er is geen tijdsopname; deze run draait puur om plezier maken. Na de aankomst gaat de pret gewoon verder met het ‘Color Festival’: tussen 16u00 en 17u40 zijn er elke 20 minuten ‘color blasts’ waarbij de deelnemers een wolk van gekleurd poeder creëren. Verschillende dj’s van radiozender NRJ zorgen op het podium voor een typisch Belgische festivalsfeer. Om 17u45 speelt de populaire live band Level Six. Toeschouwers kunnen gratis meegenieten van de sfeer.

 

Ook dit jaar kunnen deelnemers het goede doel Think-Pink ondersteunen met een gift van 5 euro. Wie 5 euro extra doneert bij zijn inschrijving, ontvangt ter plaatse aan de stand van Think-Pink een leuke, gekleurde buff. Je kan ook de strijd tegen borstkanker steunen door roze cava of zakjes roze kleurpoeder bij de Think-Pink stand aan te kopen.

 

Praktisch:

Locatie:  Tour & Taxis, Havenlaan 86c, Brussel

Timing:

Vanaf 12u00: ophalen startpakket en opening The Color Run™ festivalsite

15u00-16u30: vrije start The Color Run™

15u40: aanvang Color Festival op de eventsite

16u00-17u45: NRJ DJ Andy & DJ Psar

17u45-19u15: optreden van live band Level SIX 20u00: Einde The Color Run™

 

Ticketverkoop/afhalen startnummer:

Tickets zijn nog tot zaterdag 2 september 22u00 via de website te koop. Ook ter plaatse kunnen zondag (van 12u tot 16u20) nog tickets gekocht worden. Tijdens deze uren kunnen deelnemers hun e-ticket omruilen voor een startpakket (wit The Color Run™ T-shirt, borstnummer, armbandje, tijdelijke tattoo en officiële hoofdband).

 

Publiek krijgt op zondag vrije toegang tot het festivalterrein.

Meer info:

Facebook: www.fb.com/TheColorRunBelgium

Website: www.thecolorrun.be

The Colorrun 2017

In 2017 zijn we er terug met 2 events! Noteer alvast in je agenda:

Zondag 2 juli The Color Run Oostende
Zondag 3 september The Color Run Brussels
×