Nieuws

5.000 lopers zien zondag alle kleuren van de regenboog in Hemiksem

Nu zondag, 10 juli, strijkt The Color Run™ by Lipton Ice Tea 2016 neer in Hemiksem, Antwerpen. Bijna 5.000 deelnemers tellen af naar dit loopfestival op de terreinen van de Sint-Bernardusabdij. Wie wil kan zich nog online inschrijven en ter plaatse.

The Color RunTM, de “Happiest 5K on the Planet”, is een loop over 5 km. De duizenden deelnemers starten in een wit T-shirt en krijgen elke kilometer een wolk van kleurenpoeder over zich heen die hen van kop tot teen kleurt. Na de aankomst gaat de pret gewoon verder met het “Color Festival”, waarbij nog meer gekleurd poeder gebruikt wordt tot iedereen er als een volmaakte regenboog bij loopt. Het poeder is overigens helemaal natuurlijk en onschadelijk voor het milieu en de gezondheid.

Start en finish liggen op de terreinen van de Sint-Bernardusabdij. Iedereen start tussen 15u en 16u. Er is geen tijdsopname; deze run draait puur om plezier maken. Verschillende dj’s van radiozender NRJ en DJ Audiophonic zorgen voor de start en na de finish op het podium voor een typisch Belgische festivalsfeer.

Dit jaar vinden maar liefst 4 Belgische edities van de The Color RunTM plaats. Vorige week was er nog de eerste strandeditie in Oostende. De volgende vindt plaats op 20 augustus in Brussel, de eerste Night version in België en op 28 augustus wordt de zomer afgesloten in Luik.

The Color RunTM by Lipton Ice Tea steunt dit jaar het goede doel Think-Pink. Bijna 5.000 Color Runners zullen zondag hun kleurrijke steun betuigen in de strijd tegen borstkanker.

Praktisch
Locatie: Sint-Bernardusabdij, Nijverheidsstraat, Hemiksem

Timing:

  • 13u: opening Color Festival
  • 15u – 16u: vrije start The Color RunTM by Lipton Ice Tea
  • 19u: DJ Audiophonic
  • 20u: einde Color Festival

Ticketverkoop/afhalen startnummer:
Tickets zijn nog via de website te koop tot zaterdag 9 juli, 23u59. Ook ter plaatse kunnen zondag nog tickets aangekocht worden. Elke deelnemer krijgt een wit The Color RunTM by Lipton Ice Tea T-shirt, een polsbandje, tijdelijke tattoos en een officiële hoofdband.

The Colorrun 2017

In 2017 zijn we er terug met 2 events! Noteer alvast in je agenda:

Zondag 2 juli The Color Run Oostende
Zondag 3 september The Color Run Brussels
×