Brussel

20.08.2016

WELKOM BIJ The Color Run Night™ Brussel!

Om deze zomer nog kleurrijker te maken organiseren we dit jaar 3 The Color Runs! De eerste The Color Run in 2016 vindt plaats in Oostende op zondag 3 juli 2016 van 12u00 – 20u00. De start en aankomst zal plaatsvinden op het Klein Strand, aan de Montgomerykaai in Oostende. De tweede The Color Run vindt plaats in Antwerpen (Hemiksem) van 13u00 – 20u00 en dit op de terreinen van de Sint-Bernardusabdij in Hemiksem.

De zomer sluiten we af met een derde The Color Run in Brussel. Dit wordt een unieke Night Version en zal doorgaan op de terreinen van Tour & Taxis op zaterdag 20 augustus van 19u00 tot 01u00. Ben jij klaar voor de gekste en kleurrijkste 5km van je leven? Check dan onderstaande info.

Praktisch

The Color Run Night Brussel – 20.08.2016
Locatie

Tour & Taxis, Havenlaan, Brussel.

Ophalen startpakket

zaterdag 20 augustus vanaf 19u

Timing

19u00: opening.

21u30–22u30: vrije start The Color Run Night™

01u00: einde Color Festival

Info nachtbussen

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

The Color Run™ is een unieke ervaring, die zich niet focust op snelheid en prestatie (er is immers geen tijdsopname). Het draait allemaal om fun, kleur en je amuseren met vrienden en familie. Color Runners komen in alle leeftijden, vormen, maten en snelheden voor! Wandelaar of olympisch atleet, de 5 kilometer van The Color Run™ is haalbaar voor iedereen en zal je zeker niet snel vergeten!
Dit jaar organiseren we in Brussel de eerste Night Version. De blacklight headlamp die elke deelnemer in zijn startpakket krijgt en het fluorescerende poeder zullen Brussel omtoveren tot een bruisend licht festival. Voor het eerst in België; Uniek!
Het aantal deelnemer is beperkt dus snel inschrijven is de boodschap. Enkel en alleen met een e-ticket krijg je toegang tot het festivalterrein.

Heb je nog vragen? Lees dan zeker even ons FAQ (de meest gestelde vragen).

Ter plaatse

Ter plaatse aanmelden kan vanaf 19u00. Aan de ingang wisselen we je e-ticket in voor een startpakket. Op dat moment starten ook onze DJ’s en MC’s op het grote podium. Drank- en foodcatering zijn voorzien op het festivalterrein. Opgelet: de kleurrijke loopervaring is exclusief voorbehouden voor deelnemers. Supporters krijgen wel toegang tot het festivalterrein waar ook de start en finish liggen.

Start

Iedereen kan vrij starten voor zijn of haar The Color Run™ 5 km. Lopers worden per ongeveer 400 tegelijk op het parcours toegelaten. Starten doe je met een zwart T-shirt, bij voorkeur het T-shirt dat je bij je inschrijving krijgt. Elke kilometer word je ondergedompeld in een bepaalde fluo kleur door onze enthousiaste vrijwilligers. Nadat je geel, groen, oranje en roze bent gepasseerd finish je na 5 km als een abstract schilderij.

Finish

Aan de finish krijg je een drankje en je eigen poederzakje… en dan ben je helemaal klaar om te gaan feesten. Samen met de DJ en MC tellen we af naar een massaal gooi moment dat een fantastische kleurenwolk zal veroorzaken! Je eigen kleurenpoederzakje tot dit moment bewaren is absoluut de moeite waard! Daarnaast zullen we tijdens het feestje diverse leuke The Color Run™ ‘gadgets’ weggeven.

Volg ons:

bebrussels

The Colorrun 2017

In 2017 zijn we er terug met 2 events! Noteer alvast in je agenda:

Zondag 2 juli The Color Run Oostende
Zondag 3 september The Color Run Brussels
×