Hemiksem

10.07.2016

WELKOM BIJ The Color Run™ Hemiksem!

 

Om deze zomer nog kleurrijker te maken organiseren we dit jaar 4 The Color Runs! De eerste The Color Run in 2016 vindt plaats in Oostende op zondag 3 juli 2016 van 12u00 – 20u00. De start en aankomst zal plaatsvinden op het Klein Strand, aan de Montgomerykaai in Oostende. De tweede The Color Run vindt plaats in Antwerpen (Hemiksem) van 13u00 – 20u00 en dit op de terreinen van de Sint-Bernardusabdij in Hemiksem. De derde The Color Run wordt een unieke Night Version en zal doorgaan in Brussel van 19u00 tot 01u00 op de terreinen van Tour & Taxis op zaterdag 20 augustus. De zomer sluiten we af met een vierde The Color Run in Luik. Deze eerste versie in Wallonië belooft een groots feest met tal van bekende DJ’s en MC’s te worden.

Ben jij klaar voor de gekste en kleurrijkste 5km van je leven? Check dan onderstaande info. We zien jullie graag maagdelijk wit aan de start!

parcours_hemiksem_0x0_acf_cropped

Praktisch

The Color Run Hemiksem – 10.07.2016
Locatie

Sint-Bernardusabdij, Nijverheidsstraat – Hemiksem

Ophalen startpakket

op zondag 10 juli vanaf 13u00 in Hemiksem.

Timing

13u00: opening.

15u00–16u00: vrije start The Color Run™

20u00: einde Color Festival

Hoe gaat het in zijn werk?

The Color Run™ is een unieke ervaring, die zich niet focust op snelheid en prestatie (er is immers geen tijdsopname). Het draait allemaal om fun, kleur en je amuseren met vrienden en familie. Color Runners komen in alle leeftijden, vormen, maten en snelheden voor! Wandelaar of olympisch atleet, de 5 kilometer van The Color Run™ is haalbaar voor iedereen en zal je zeker niet snel vergeten!
Het aantal deelnemers is beperkt! Snel inschrijven is de boodschap. Enkel en alleen met een e-ticket krijg je toegang tot het festivalterrein.
Heb je nog vragen? Lees dan zeker even ons FAQ (de meest gestelde vragen).

Ter plaatse

Ter plaatse aanmelden kan vanaf 13u00 in Hemiksem. Aan de ingang wisselen we je e-ticket in voor een startpakket. Op dat moment starten ook onze DJ’s en MC’s op het grote podium. Drank- en foodcatering zijn voorzien op het festivalterrein. Opgelet: de unieke kleurenervaring is exclusief voorbehouden voor deelnemers. Supporters krijgen geen toegang tot het festivalterrein waar ook de start en finish liggen.

Start

Iedereen kan vrij starten voor zijn of haar The Color Run™ 5 km. Lopers worden per ongeveer 400 tegelijk op het parcours toegelaten. Starten doe je met een wit T-shirt, bij voorkeur het T-shirt dat je bij je inschrijving krijgt. Elke kilometer word je door onze enthousiaste vrijwilligers ondergedompeld in een bepaalde kleur. Nadat je geel, groen, blauw en roze bent gepasseerd, finish je na 5 km als een abstract schilderij.

Finish

Aan de finish krijg je een drankje en je eigen poederzakje… en dan ben je helemaal klaar om te gaan feesten. Samen met de DJ en MC tellen we af naar een massaal gooimoment dat een fantastische kleurenwolk zal veroorzaken! Je eigen kleurenpoederzakje tot dit moment bewaren is absoluut de moeite waard! Daarnaast zullen we tijdens het feestje diverse leuke The Color Run™ ‘gadgets’ weggeven.

Volg ons!

gva_tcr_250x115_acf_cropped
atv_tcr_250x115_acf_cropped
argenta_tcr_250x115_acf_cropped

The Colorrun 2017

In 2017 zijn we er terug met 2 events! Noteer alvast in je agenda:

Zondag 2 juli The Color Run Oostende
Zondag 3 september The Color Run Brussels
×