Goede doel

Think-Pink is de fiere partner van The Color Run!

1 op 9 vrouwen wordt tijdens haar leven geconfronteerd met borstkanker. België is jammer genoeg zelfs “wereldkampioen borstkanker”. Elk jaar krijgen meer dan 10.000 vrouwen te horen in ons land dat ze borstkanker hebben. Maar gelukkig slagen we er steeds beter in om vrouwen (en ook mannen) te genezen van borstkanker. Ook de zorg en nazorg van patiënten staan in ons land op een steeds hoger niveau. Maar een definitieve oplossing tegen borstkanker is er voorlopig niet.

Daarom zet Think-Pink zich elke dag opnieuw in om voldoende informatie te verstrekken, om vrouwen te overtuigen zich tijdig te laten controleren, om de zorg voor patiënten te optimaliseren, om specifiek onderzoek op te zetten.

Ons werk is dus niet af, maar met de steun van velen is heel wat mogelijk. Door jouw deelname aan The Color Run toon je je betrokkenheid bij de strijd tegen borstkanker. En uiteraard kun jij ook actief steunen door een extra donatie aan Think-Pink bij je inschrijving. In ruil ontvang je de dag zelf de unieke Think-Pink Color Run buff aan de Think-Pink cava bar.

Je kunt trouwens Think-Pink ook steunen door deel te nemen aan één van de vele andere sportieve evenementen zoals de DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles of Kortrijk Loopt voor Think-Pink.
Met de opbrengst van jouw actie kan Think-Pink lotgenoten concreet helpen: Informatiepakket (20€), psychologische begeleiding (90€), poetshulp (170€) of een pruik (250€).

www.think-pink.be

The Colorrun 2017

In 2017 zijn we er terug met 2 events! Noteer alvast in je agenda:

Zondag 2 juli The Color Run Oostende
Zondag 3 september The Color Run Brussels
×