Zon kleurt topeditie The Color Run™ mee in

Tour & Taxis in Brussel zag zondag alle kleuren van de regenboog voor de vijfde editie van The Color Run™. De meest kleurrijke looptocht van het jaar lokte opnieuw heel wat deelnemers naar onze hoofdstad en die maakten er samen met het zonnetje een schitterende editie van.

4.000 lopers kleuren Brussel zondag!

Nu zondag 3 september vindt de vijfde editie van The Color Run™ Brussel plaats. 4.000 deelnemers tellen af naar dit loopfestival op de terreinen van Tour & Taxis, Brussel. Het event blijft razend populair bij jonge deelnemers, waarvan het gros voor het eerst aan de start van een 5 km staat. Wie wil, kan zich nog online inschrijven tem zaterdag 2/9 22u00 via www.thecolorrun.be of ter plaatse.

The Color Run™ komt in 2017 naar Oostende en Brussel!

Wie komende zomer graag een kleurtje opdoet… moet zeker deelnemen aan The Color Run™. De vrolijkste en kleurrijkste loop van het jaar strijkt op 2 juli in Oostende en op 3 september in Brussel neer. De inschrijvingen zijn geopend!

5.000 lopers gaan kleurrijke nacht tegemoet in Brussel!

Nu zaterdagavond, 20 augustus, strijkt The Color Run™ by Lipton Ice Tea neer in Brussel. Bijna 5.000 deelnemers tellen af naar dit kleurrijk loopfestival op de terreinen van Tour & Taxis. Voor het eerst in de geschiedenis van The Color Run™ in België zal er een night version plaatsvinden!

5.000 lopers kleuren zondag Oostende en zichzelf

Nu zondag 3 juli vindt de eerste strandeditie van The Color Run™ by Lipton Ice Tea plaats in Oostende. 5.000 lopers worden voor dit loopfestival verwacht. Wie wil kan zich nog online inschrijven of ter plaatse.

Kleurenspektakel en gezellige beats in Brussel

Voor het derde jaar op rij mocht Brussel duizenden dolenthousiaste lopers verwelkomen voor The Color Run. Het kleurenpoeder, de beats van de dj's en het mooie weer zorgden voor een 'happy' mensenmassa.